Despre noi

Sun Team Deco Art este o afacere pornită de la un vis frumos la care am adăugat multă muncă făcută de oameni pasionați.  Am început în anul 2013 având  la bază  experiența acumulată de un artist  în afaceri similare.  Am reușit să diversificăm tehnicile de producție pentru a oferi o gamă de produse în cât mai multe variante,  încercând să popularizăm vitraliul precum și ideea de artă decorativă personalizată. Toate produsele noastre sunt unicat, realizate manual. Atunci când timpul ne permite împărtășim cunoștințele noastre cu cei ce doresc  să se destindă în timpul liber. Organizăm ateliere în care participanții descoperă din secretele muncii noastre, socializează și se simt bine.

Ce facem mai exact?

Vitralii în diferite tehnici, cu diferite destinații: uși, ferestre, pereți despărțitori, casete luminoase, plafoniere, pergole, panouri scări, plăci bucătărie, protective șemineu, aplice, minivitralii, lămpi, tablouri pictate pe sticlă și pe diferite suporturi, pictură pe pereți, oglinzi, rame foto, mese pictate sau cu mozaic din sticla, cadouri personalizate și alte obiecte decorative.

Echipa din spatele afacerii

Valentina Cristea – artist ceramist, designer, absolventă a Universității Naționale de Arte București, Facultatea de Arte Decorative și Design, secția ceramică-sticlă-metale, a lucrat în trecut la SGO București  – prima franciză de vitralii overlay din România.

Facebook: Cristea Valentina

Ioan Cristea – administrație și marketing, inginer, absolvent a Universității Politehnice Timișoara, Facultatea de Inginerie din Hunedoara, secția procedee avansate de prelucrare a materialelor.

Facebook: Cristea Ioan

Traian Urieș – artist  fotograf și responsabil cu partea tehnică și inovație, membru al Asociației Artiștilor Fotografi Hunedoreni, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării.

Website: www.uriesblog.ro | www.fotografie.uriesblog.ro

Facebook: Urieș Traian | Traian Urieș Photography


Alături de noi muncesc partenerii noștri. Pentru fiecare lucrare căutăm furnizorul potrivit de tâmplărie PVC, lemn, mobilier sau lucrări de fier forjat.

Toate acestea pentru că Sun Team Deco Art  Creează Valoare Pentru Tine!

Te așteptăm să ne contactezi cu ajutorul formularului de contact sau la adresele precizate în Pagina de Contact.